Novosti


NAJAVA DOGAĐANJA: Tjedan pred nama prepun bogatih i raznovrsnih događanja

Nakon održanog promenadnog koncerta Big banda „Swingeri“ jučer na Korzu hrvatskih branitelja, tjedan bogat raznim događanjima ide dalje.

Danas od 20 sati možete uživati u Ribarskoj noći na terasi Vrtić kod hotela Lišanj, uz živu glazbu, ples, te bogatu ponudu jela i pića.


Za one sportskog i avanturističkog duha, danas od 19:30 sati na plaži u Klenovici – sportsko rekreativni program „Možeš i ti“.


U srijedu od 20 sati održat će se drugi ovosezonski Okolotorno – šetnja ulicama Starog grada. Novi doživljaj slavne prošlosti, živopisne sadašnjosti i  svjetle budućnosti. Doživite mozaik starih zanata, kušajte autohtone proizvode, uživajte u mirisima Mediterana popraćenih zvukovima klape i glazbenika.


U četvrtak od 20 sati u Klenovici tradicionalno se održava Proslava svete Margarete. Goste će zabavljati glazbena grupa Trend.


U isto vrijeme u Novom Vinodolskom na terasi Vrtić kod hotela Lišanj održat će se Hrvatska večer, dok svi zaljubljenici u glazbu i književnost mogu uživati u Glazbeno književnoj večeri, u dvorištu Srićine kuće od 20 sati.


Petak donosi Vinsku izložbu koja će se održati od 20 sati u centru Grada Novog Vinodolskog, na Frankopanskom trgu.


U subotu u 20:30 sati održat će se Ljetna smotra klapa u Srićinoj kući.


Proslava Majke Božje Karmelske održat će se u Ledenicima u subotu i nedjelju. Bogati program započinje boćarskim turnirom u subotu od 10 sati. Potom slijedi zabava, uz živu muziku i bogatu ponudu jela i pića, u centru Ledenica koja započinje u 20 sati. U nedjelju održat će se Sveta misa u 18 sati.


U nedjelju od 21 sat u Srićinoj kući održat će se Regional 2017 – „Jall aux jeu“ (BIH).

Skip to content