Novosti


Najava: Fešta od kilometra

Danas, 13. kolovoza na turistima manje poznatoj lokaciji, Obali Petra Krešimira IV. u Novom Vinodolskom održat će se po treći put manifestacija nazvana “Fešta od kilometra”. Štandovi koje će gosti moći početi obilaziti u 18 sati bit će rasprostranjeni sve do Novog Resorta.

Cilj manifestacije je da se ljude približi moru i upoznaju se s dijelom grada koji je manje posjećen od strane turista.
Uzimajući u obzir da je lokacija fešte inače omiljena među Bribircima koji se tamo rado kupaju, grad im je odlučio posvetiti poseban kutak na obali. U Bribirskom domaćem kutku posjetitelji će moći uživati u zvukovima Bibirskih tamburaša, suvenirima te bribirskoj gastro ponudi. Ukusne hrane i dobre glazbe bit će i na drugim lokacijama duž obale. Od glazbenika će nastupiti grupa Mistrali, Joso Butorac (pobjednik MIK-a već 3 godine za redom) & Trio Vivak.

Organizatori planiraju i spektakularni završetak fešte. U ponoć posjetitelji će moći uživati u velikom vatrometu, kojim se žele zahvaliti turistima na dolasku i boravku u Novom Vinodolskom.

Organizator ove manifestacije je Turistička zajednica Grada Novi Vinodolski, Grad Novi Vinodolski i Komunalno trgovačko društvo Ivanj d.o.o. a suorganizator Turistička zajednica Vinodolske općine.

Skip to content