Novosti


NAJAVA: Pred nama bogat sportski vikend u Novom Vinodolskom


Malonogometni turnir Novi 2017.

21. srpnja – 23. srpnja (seniori)

28. srpnja – 30. srpnja (veterani)

Tradicionalni sportsko – glazbeni spektakl održat će se predstojeća dva vikenda na igralištu malih sportova u Novom Vinodolskom. Prvi vikend, od 21. srpnja do 23 srpnja natjecat će se seniorski malonogometaši, dok su vikend od 28. srpnja do 30. srpnja na redu veteranske ekipe. Organizatori uz vrhunski mali nogomet najavljuju i veliki glazbeni koncert.

U nastavku pogledajte popis prijavljenih momčadi:

01. CAFFE BAR&FITNESS PRESTIGE
02. JELENA TRADE
03. BILIĆ ERIĆ SECURITY
04. PIMONT
05. MNK GOLI VRH
06. FUTSAL KARLOVAC
07. ZLOĆO I PRIJATELJI
08. ELBI UNIQA
09. KONTESO(SLO)
10. FIMATOSPORT
11. SOKRATES BANJA LUKA (BiH)
12. DVD VATROGASCI
13. BIG BANG
14. FRANKO I PRIJATELJI
15. GEOMARIN
16. MNK FUTSAL PULA
17. PLAYBOX-MISTER JACK
18. ZAGORJE
19. MNK ALBONA POTPIĆAN
20. HOTI STYLE (SLO)
21. KONOBA FRANKOPAN
22. CB LI – LA
23. OBITELJSKI DOM VUCKOVIC
24. GORNJI KRAJ


Plivački maraton Vrbnik – Novi

Memorijal Veljka Rogošića

Nedjelja, 23. srpnja

U suradnji kluba daljinskog plivanja Primorje iz Rijeke, plivačkog kluba Novi I DVD-a San Marino iz Novog Vinodolskog dana 23. srpnja 2017. (nedjelja) održat će se plivački maraton Memorijal Veljka Rogošića na ruti iz Vrbnika u Novi, koju je slavni plivač otplivao davne 1975. za nešto više od 2 sata.

Utrka se pliva za Hrvatski kup u daljinskom plivanju, ali je otvorena, odnosno internacionalna, te se očekuju osim najboljih naših i plivači maratonci iz Italije i Slovenije. Ukupno se planira dolazak oko 50-tak plivačica i plivača, od kojih će najbolji vjerojatno oboriti rekord Veljka Rogošića, ali će oni najuporniji (pre)plivati možda i 4 sata, što će biti limit utrke.

Plivačice i plivači će u 10:00 iz Novog biti prebačeni u Vrbnik gdje će ih već čekati brodice – barke i barkajoli, da bi svi zajedno startali prema Novom Vinodolskom. Ova  je utrka inače najduža utrka maratonskog plivanja koja se pliva u jednoj liniji.

Dok najbrži plivači i plivačice Memorijala Veljka Rogošića budu otprilike na pola Velebitskog kanala, iz novljanske rive startat će utrka za rekreativce na 2800 m. Ova će se utrka plivati iz novljanske rive, pa oko otočića San Marino, i natrag u rivu, tako da će plivačice i plivači uplivati u cilj koji će biti zajednički za obje utrke.

Skip to content