Novosti


Nastavak događanja u Novom Vinodolskom

Polovica mjeseca srpnja je za nama, a u predstojećem tjednu također pregršt događanja u Novom Vinodolskom i okolnim mjestima.

Jučer je otvorena izložba skulptura Ivana Valušeka u galeriji Turnac čiji će postav biti moguće pogledati sve do 27. srpnja. Danas, u utorak u crkvi sv. Filipa i Jakova nastavlja se i Međunarodni festival klasične glazbe „ Art Novi“ na kojem će gostovati Veljko Glodić na klaviru.

Srijeda je rezervirana za još jedan Okolotorno koji će svojim dolaskom uljepšati mali novljanski mesopustari i pozdraviti sve posjetitelje i sudionike Okolotorna, dok se u četvrtak nastavlja Regional festival u Srićinoj kući uz nastup Scheller & Novak.

U petak počinje malonogometni veteranski turnir na Igralištu malih sportova koji će trajati cijeli vikend, dok će se na Trgu Ivana Mažuranića u petak od 21 sat Elio Bašan sve posjetitelje podučavati korake latinoameričkih plesova te su ovim putem pozvani svi da se  pridruže ovoj besplatnoj plesnoj radionici u centru grada. U Klenovicu u petak dolazi Đani Stipaničev, koji će na rivi  održati koncert s početkom u 21 sat.

 

Subota će također biti bogata događanjima na području Novog Vinodolskog. Na Frankopanskom trgu će se održati tradicionalna vinska izložba u organizaciji udruge Ružica Vinodola, a sve prisutne će zabavljati Trio Vivak. Istog dana, održat će se i proslava sv. Marije Magdalene u Povilama na rivi uz nastup Three of the King grupe, dok će se u Gornjim Krmpotama proslaviti Jakovlja uz Trio Marinero i bogatu gastro ponudu. Istog dana, održat će se i boćarski turir u Ledenicama od 14 sati.

Tjedan će završiti s koncertom Tvrtka Stipića i prijatelja u prekrasnom ambijentu Precrikve.

Novi tjedan će započeti sajmom domaćih proizvoda pod nazivom „Domaće je najbolje“ koji će trajati od 24. do 27. srpnja u centru Novog Vinodolskog i gdje će se predstaviti proizvođači domaćih proizvoda.

Vidimo se!

Skip to content