Novosti


Natječaj za dodjelu stipendija nadarenim socijalno ugroženim učenicima i studentima za 2010./11. god

Na temelju članka 31. Odluke o socijalnoj skrbi („Službene novine Primorsko-goranske županije“ broj 34/01, 01/02, 10/03, 34/03, 38/06 i 05/07) Grad Novi Vinodolski raspisuje sljedeći

N A T J E Č A J

za dodjelu stipendija nadarenim socijalno ugroženim učenicima i studentima za školsku/akademsku  godinu 2010./2011.

 

1.                 Na natječaj pravo pristupa imaju učenici srednjih škola i redovni studenti fakulteta svih smjerova koji su hrvatski državljani, s prebivalištem na području Grada Novi Vinodolski.

Noć vina u Pavlomiru

Manifestacija se nastavila natjecanjem koje se održalo u četvrtak, 18.kolovoza u vinogradima Pavlomira u Novljanskom polju, gdje se natjecalou vinogradarskim vještinama u Noći vina, kako je nazvana ova večer. Ružice su bodrili brojni gledatelji, među kojima su bili i ministar Ivan Šuker, državni tajnik Vladimir Vranković, gradonačelnik Grada Novog Vinodolskog Oleg Butković, članovi Poglavarstva, brojni gosti i turisti uživajući u plesu uz glazbu grupe »Vivak« i Josu Butorca i Mandolinski sastav »Pod Nehajem«. Bilo je tu i raznovrsne gastro ponude: lovačkog gulaša, jela s ražnja i roštilja te ribe, uz obaveznu ponudu vina.

Skip to content