Novosti


Novi Vinodolski okitio se i priznanjem za Novi Advent

Novi Vinodolski prošle je godine slavio nekoliko važnih okruglih obljetnica, među kojima i 145 godina organiziranog turizma, a i u novu godinu ulazi s lijepim vijestima.

Novi Advent bio je u konkurenciji gradova koji su se putem Facebook stranice Gradonačelnik.hr natjecali za titulu Najljepšeg Adventa u Hrvatskoj. Nakon osam dana i desetaka tisuća lajkova, proglašeni su i oni najbolji, u nekoliko kategorija. Novi Advent na kraju je zasjao na trećem mjestu u jednoj od kategorija!

„Jedini primorski advent u top 5 u kategoriji malih gradova je Novi Advent – Advent u Novom Vinodolskom koji se sa osvojenih 1.070 lajkova plasirao na 3. mjesto”, prenosi web stranica Gradonačelnik.hr. Podršku izboru dalo je i Ministarstvo turizma i sporta.

„Od srca bih se zahvalila svima koji su dali svoj doprinos da ovogodišnji Advent bude najčarobniji do sada, a veliko hvala i posjetiteljima koji su bili dio našeg Adventa i koji su to prepoznali. Trud, volja, kreativnost i vrijeme naših sugrađana prepoznati su i nagrađeni, što nam svima skupa jako puno znači. Drago mi je i što smo ove godine uspjeli održati sav program koji smo planirali i što su naši posjetitelji mogli doživjeti i jedan drugačiji, adventski Novi, koji je u dane blagdana bio posebno šarmantan. Ovo nam je samo dodatna motivacija za dalje. Veselim se svemu što je pred nama u ovoj godini!”, kazala je Tena Peričić, direktorica Turističke zajednica Grada Novi Vinodolski.

Vjerujemo kako će prirodne ljepote obale i zaleđa, kao i bogati sadržaji koji su prepoznatljiv dio ponude ovoga kraja, privući brojne turiste ove godine u Novi Vinodolski. Novi Advent svojim je sjajem osvojio srca posjetitelja i sjajno uveo Novi Vinodolski u novu godinu za koju se s optimizmom očekuje kako će i ove godine privući brojne domaće i strane turiste u ovaj kvarnerski dragulj.

Skip to content