Novosti


NOVLJANSKA MLADEŽ DVD-A SAN MARINO NAJUSPJEŠNIJA U NOVOJ GRADIŠKI

dvd3

Na 7. Memorijalnom međunarodnom kupu za vatrogasnu mladež „Goran Trupina“ u Novoj Gradiški najbolji rezultat ostvarila je mladež DVD-a San Marino – Novi Vinodolski. Na natjecanju su nastupile 33 ekipe iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine.

dvd1
Prije početka natjecanja, položeno je cvijeće i zapaljene svijeće na grobu prerano preminulog mladog vatrogasca Gorana Trupine. Prilikom otvaranja Kupa, prisutne je, uz čelnike DVD-a Nova Gradiška, pozdravio saborski zastupnik Davor Vlaović.

13322132 1185503464815991 5529280138976567715 n
Po izuzetno lijepom vremenu mladi vatrogasci bili su pokazali što su naučili. Ove godine najpripremljenijom se pokazala ekipa DVD San Marino Novi Vinodolski  koja je vježbu odradila za 51,10 sekundi te osvojila prvo mjesto u muškoj mladeži ispred prošlogodišnjih pobjednika iz DVD-a Beravci. U ženskoj konkurenciji mladeži djevojke iz Novog Vinodolskog zaostale su korak iza prvoplasirane ekipe DVD-a Feričanci.

dvd4
Medalje i pehare najboljima uručili su Županijski vatrogasni zapovjednik Brodsko – posavske županije Stjepan Županić i predsjednik DVD-a Nova Gradiška Siniša Makovičić, koji je na kraju pozvao prisutna društva da se ponovno okupe na 8. Kupu krajem svibnja 2017. godine. Zahvalio se ispred domaćina i obitelji Trupina svima koji su prisustvovali natjecanju.

dvd5
Nakon natjecanja nastavljeno je druženje ekipa mladeži, a posebno dva prijateljska i bratska društva DVD San Marino Novi Vinodolski i DVD Nova Gradiška – naveo je Velibor Topolovec, tajnik DVD-a San Marino Novi Vinodolski.

dvd2

Skip to content