Novosti


Novljanski mesopustari prisustvovali Velikoj maškaranoj povorci u Crikvenici


U nedjelju, 29. siječnja, održane su u Crikvenici dvije maškarane povorke – Dječja i Velika. Prvi su krenuli mališani u 11 h s Gradske plaže u Crikvenici. Okupilo se 14 zaigranih i veselih grupa s preko 900 sudionika s područja Grada Crikvenice, Bribira, Triblja, Novog Vinodolskog, Kraljevice, Bakra, Hreljina i Škrljeva.

Novljanski mesopustari sudjelovali su u Velikoj maškaranoj povorci.

Četrdesetak grupa s oko 1400 sudionika Velike maškarane povorke krenulo je u 14 h s Črnoga mula prema centru Crikvenice, gdje su se predstavili brojnim posjetiteljima.

Ispred novljanskih mesopustara, kapetani su pozdravili Grad Crikvenicu, Turističku zajednicu Grada Crikvenice, kao i sve organizatore i goste Velike maškarane povorke.Uz lokalne grupe s crikveničko-vinodolskoga područja, na Velikoj maškaranoj povorci, sudjelovali su i maškare iz Turčišća, Karlovca, Poreča, Rijeke, Ivanić Grada, Hreljina, Praputnjaka, Škrljeva, Bakra, Zlobina, Krasice, Viškova, Žejana, Brod Moravica, Lokava, Kraljevice, Šmrike, Drivenika, Grižana, Bribira, Paga te Ptuja i Topolca iz Slovenije.

Nakon povorke zabava se nastavila u Gradskoj sportskoj dvorani.

Skip to content