Novosti


OBAVIJEST – dio Kalvarija

                      grbHR

 

         REPUBLIKA HRVATSKA

PRIMORSKO-GORANSKA ŽUPANIJA

        GRAD NOVI VINODOLSKI

 

 

 

22. studenog 2012

 

OBAVIJEST

 

Obavještavamo stanovnike dijela Grada Novi Vinodolski – dio Kalvarija da će stručnjaci iz tvrtke Geodetski zavod Rijeka d.o.o. započeti terensku izmjeru tijekom koje će prikupljati podatke o građevinskim objektima u sklopu projekta izrade prostornih i neprostornih baza podataka Grada Novi Vinodolski. Izmjera kuća će se koristiti za usporedbu s postojećim evidencijama o prostoru. Područje izmjere je označeno crvenom bojom.

 

kalvarija

 

Izmjera obuhvaća vanjski pregled i vanjsku izmjeru objekata, prikupljanje podataka o površini, katnosti, namjeni prostora i dijelova prostora (stambeni dio, garaža, konoba, poslovni prostor i sl.) te fotografiranje objekata. Također, radi preciznije usporedbe sa postojećnim evidencijama u prostoru, prikupljat će se i podaci o vlasnicima, odnosno korisnicima objekata. Terenska izmjera započeti će u studenom, a trajati će do kraja prosinca 2012. godine.

 

Kako bi prikupljeni podaci bili čim kvalitetniji, molimo vlasnike, odnosno korisnike objekata za suradnju, a sve sa ciljem da upravljanje informacijama o prostoru u našem Gradu bude bolje i učinkovitije.

 

                                                                                                          Gradonačelnik

Oleg Butković

 

Dokument:

Obavijest o mjerenju – Kalvarija

Skip to content