Novosti


OBAVIJEST: Loša vremenska prognoza odgodila Primorski trokut za petak


Zbog iznimno loše vremenske prognoze najavljene za ponedjeljak, 24. srpnja, odgađa se manifestacija Primorski trokut, te će se održati u petak, 28. srpnja u 20 sati.


Primorski trokut nova je zabavna manifestacija u organizaciji Turističke zajednice Grada Novi Vinodolski i Grada Novi Vinodolski.

Manifestacija će se odvijati na potezu od glavne gradske plaže do Lopara uključujući i otočić San Marino (Šetnica dr. Franje Tuđmana). Na taj način zatvoren je jedan zabavno gastronomski trokut koji nudi obilje dobre glazbe, jela i pića.

Glazba će svirati na  Šetnici dr. Franje Tuđmana, te na otočiću San Marino.

Sigurno je posebna atrakcija otočić San Marino gdje će se gostima ponuditi pršut, domaća autohtona vina i naše pjenušce.

Postavljanjem pontona na otočić bit će omogućen prilaz manjim plovilima otočiću, a cijelo vrijeme osigurat će se besplatan prijevoz od rivice do otočića.

U ponoć je organiziran vatromet.

Duž šetnice u parku, od kavane do Lopara postaviti će se štandovi, koji će ponuditi bogatstvo naših suvenira i autohtonih proizvoda.

Morem između kopna i otočića mladi jedriličari također će pokazati svoja znanja.

Sigurni smo da će i ugostitelji u parku pružiti svoj maksimum poglavito ponudom ribe i na taj način zaokružiti ovo događanje.

Turistička zajednica Grada Novog Vinodolskog poziva sve građane i posjetitelje grada Novog Vinodolskog da prisustvuju Primorskom trokutu, kojim se na neki način želi oživiti prekrasan, novljanski park, te probuditi stare uspomene.

Organizator poručuje da svi zainteresirani mogu doći i prisustvovati manifestaciji sa svojim plovilima.

Skip to content