Novosti


Obavijest o održavanju biciklističke utrke CRO Race 2022

Spektakularna biciklistička utrka CRO Race ove se godine održava na hrvatskim cestama od 27. rujna do 2. listopada 2022. godine te će Hrvatsku po sedmi put pretvoriti u sportsku arenu čiji će kadrovi obići čitav svijet.

Startovi i ciljevi etapa gradovi su diljem Hrvatske i poznate lokacije poput nacionalnih parkova i parkova prirode, a prolasci kroz neke od najatraktivnijih destinacija pružaju nezaboravne doživljaje natjecateljima i publici.

Četvrta etapa utrke, u duljini od 211 km, na rasporedu je u petak, 30. rujna 2022., sa startom u Biogradu na Moru u 11.30 i ciljem u Crikvenici oko 17 sati.

Utrka će kroz naš Grad proći između 16.06 i 16.32 sata (Povile), dok će kroz naselje Novi Vinodolski proći između 16:08 i 16:34 sati.

Sudionike u prometu pozivamo na oprez i razumijevanje, povećani oprez i obraćanje pozornosti na bicikliste u prometu. Građane pozivamo da svojim dolaskom na magistralu u navedenim terminima, s mogućim zakašnjenjima, uljepšaju dojam o utrci te uveličaju istu.

Detalje o 4. etapi utrke možete pregledati na poveznici: https://www.crorace.com/etape/etapa-4-biograd-na-moru-crikvenica/34

Skip to content