Novosti


Obavijest o početku radova na aglomeraciji u ulici Antuna Mažuranića u Novom Vinodolskom

Obavještavaju se građani Grada Novog Vinodolskog da će se danas, 16. rujna 2020. godine započeti s radovima na sanaciji kanalizacijskog kolektora tehnologijom bez iskapanja i to na dionicama kanalizacijskog kolektora u ulici Antuna Mažuranića.

Investitor radova je VIO Žrnovnica Crikvenica Vinodol d.o.o., a radove izvodi tvrtka „IND-EKO“ d.o.o. Rijeka.

Planirano vrijeme izvođenja radova na ovoj dionici je od 16. rujna 2020. godine do 31. listopada 2020. godine i to u vremenu od 0-24 sata. Tijekom izvođenja radova promet vozila bit će ograničen ili zabranjen. Ovim putem mole se svi građani za strpljenje i razumijevanje, te poštivanje privremene prometne regulacije.

Također, mole se stanari da provjere ispravnost svojih odvodnih sifona te da iste napune vodom, kako bi spriječili da neugodni mirisi koji će se javiti prilikom sanacije dospiju u stambene prostore.

Stanari se mole da prilikom sanacije kolektora neposredno uz njihove građevine ne koriste kanalizacijski sustav ili korištenje svedu na minimum jer će isti biti izvan funkcije.

Za sve nejasnoće i pitanja možete se obratiti voditelju radova sanacije od strane tvrtke IND-EKO d.o.o. ili komunalnom redaru Vladi Jovanoviću-091/ 246 0003.

Skip to content