Novosti


OBILJEŽENA PRVA GODIŠNJICA UDRUGE 51+

Na svečanoj skupštini obilježena je prva godišnjica rada Udruge 51+ koja koja okuplja žene starije od 51 godinu, a djeluje u nizu raznovrsnih humanitarnih i drugih aktivnosti.
Na skupštini je ocijenjeno da će ubuduće članice svoj rad i ostale aktivnosti još više intenzivirati. Skupština je posvećena Mjesecu borbe protiv raka dojke – istakla je Nela Maričić, predsjednica Udruge 51+. Većina članica je aktivna u vježbama što ih pohađaju triput tjedno. Članice su prikupljale pomoć za poplavljene u Slavoniji te organizirale dva izleta i jedno druženje. Posjetile su i Dječji dom Braće Mažuranić. Upravo u tom domu za djecu i mlađe punoljetnike ostvarit će i program aktivnosti volontiranja u obliku druženja sa štićenicima te ustanove. 

udruga51
Udruga se financira isključivo iz članarine i vlastitih prihoda pa stoga još nisui mogli organizirati informatički tečaj za članice za koji postoji velik interes te  će to planirati u narednim mjesecima. 
Udruga 51+ poziva sve žene koje su operirane od raka dojke da se pridruže posebno osmišljenim i besplatnim vježbama što će ih voditi educirana osoba, a planiraju organizirati i nekoliko predavanja o zdravom načinu života, te nove izlete i druženja. 
Prva skupština članica Udruge 51+ završila je u ugodnom druženju uz domjenak što su ga priredile i financirale članice ove najmlađe udruge u Novom Vinodolskom.

Skip to content