Novosti


OBJAVLJEN JAVNI POZIV TURISTIČKE ZAJEDNICE GRADA NOVI VINODOLSKI ZA SUFINANCIRANJE MANIFESTACIJA I DRUGIH DOGAĐANJA UDRUGA U 2020. GODINI

Dana 12. prosinca 2019. godine TZG Novi Vinodolski objavila je Javni poziv udrugama za dodjelu sredstava putem pokroviteljstva, (su)financiranja manifestacija i drugih događanja od općeg značaja za TZG Novi Vinodolski u 2020. godini.

Sredstva su namijenjena za pokroviteljstva jednodnevnih i višednevnih manifestacija i (su)financiranje manifestacija i drugih događanja od općeg značaja za Turističku zajednicu Grada Novi Vinodolski koja se provode tijekom 2020. godine.

Prijavitelji mogu podnijeti prijavu za dodjelu sredstava za kulturne, sportske, zabavne, odgojnoobrazovne, turističke, ekološke i druge manifestacije i događanja  koja su međunarodnog, državnog, regionalnog ili područnog karaktera.

Rok za prijavu na Javni poziv je sve do iskorištenja sredstava osiguranih u Proračunu Turističke zajednice Grada Novi Vinodolski, a najkasnije do 1. ožujka 2020. godine.

Više informacija o Pozivu možete pročitati na sljedećoj poveznici:

http://www.tz-novi-vinodolski.hr/hr/javni_poziv_udrugama_za_sufinanciranje__2020_g/758/20.

Skip to content