Novosti


OBJAVLJEN JAVNI POZIV ZA PODNOŠENJE PRIJAVA ZA DODJELU POTPORA TEMELJEM OPĆEG PROGRAMA MJERA POTICANJA RAZVOJA PODUZETNIŠTVA NA PODRUČJU GRADA NOVI VINODOLSKI ZA 2019. GODINU

Grad Novi Vinodolski je danas, 15. ožujka 2019., raspisao je Javni poziv za podnošenje prijava za dodjelu potpora temeljem Općeg programa mjera poticanja razvoja poduzetništva na području Grada Novi Vinodolski za 2019. godinu.

Svrha ovog Javnog poziva je stvaranje povoljnog poduzetničkog okruženja za djelovanje poduzetnika, razvijanje poduzetničke klime i osiguranje preduvjeta za razvoj poduzetničkih sposobnosti na području Grada Novi Vinodolski.

Poziv se raspisuje četvrtu već godinu za redom,  a Zahtjev za potporu mogu podnijeti subjekti malog gospodarstva utvrđeni Zakonom o poticanju malog gospodarstva (Narodne novine broj 29/02, 63/07, 53/12, 56/13), koji su u cijelosti u privatnom vlasništvu, čije je sjedište odnosno prebivalište na području Grada Novi Vinodolski i koji ulažu na područje Grada, te koji posluju od 6 do 12 mjeseci godišnje.

Detaljne upute o uvjetima, kriterijima, načinu podnošenja prijave i proceduri dodjeli nalaze se u Javnom pozivu.

 

Odluka o provedbi Općeg programa

Tekst Javnog poziva

Obrazac 1

Obrazac 2

Obrazac 3

 

 

 

Skip to content