Novosti


OBJAVLJENA KNJIGA “KRMPOTE OAZA MIRA I LJUBAVI” INGRID KARAČIĆ BUTORAC

Ingrid Karačić Butorac autorica je knjige “Krmpote oaza mira i ljubavi”, koja je nedavno predstavljena na najljepši način u tematskom parku Nebeski laabirinti u Krpotama. S puno ljubavi i oduševljenja autorica je opisala Krmpote, prelijepe predjele u zaleđu Novog Vinodolskog, koji naprosto mame turiste i putnike namjernike da se zaustave, uživaju u tim zelenim prirodnim  ljepotama, prošaranim kamenom, s kojih pucaju predivni pogledi na more i otoke.

zeljak16

Autorica poziva ljubitelje prirode da posjete Nebeske labirinte u Krmpotama i da se prepuste njihovoj iscjeljujućoj moži i čaroliji, da osjete dah Ljubavi, slobode, povezanosti. “Dozvolite da vaše srce progovori, zapjeva pjesmu o Ljubavi. Volim vas! – poručjuje u svojoj knjižici, prepunoj fotografija Krmpota. Izdavač je Udruga “Amor” Crikvenica, a aautori fotografija su Ingrid Karačić Butorac i Ivan Balažević.

zeljak14

Inače, Nebeski labirinti, čija je autorica također Ingrid Karačić Butorac, uvršteni su, uz vidikovce Oči Vinodola i posjet Staklenoj kapelici u selu Omar, u turističku ponudu Novljanske rivijere i sve više gostiju posjećuje zaleđe i uživa u ljepotama krajolika i pogleda na planinski lanac Kapele i njezine zelene obronke te more i otoke. 

zeljak17

Skip to content