Novosti


Odgođen info dan HBOR-a u Novom Vinodolskom – za dan 7. veljače (utorak), od 10 do 14 sati


Obavještavamo Vas kako su individualni razgovori s poduzetnicima koji su se trebali održati u ponedjeljak 6. veljače 2017. odgođeni zbog spriječenosti voditeljice Područnog ureda za Primorje i Gorski kotar te će se održati u utorak 07. veljače 2017. u prostorijama Poduzetničkog centra Vinodol d.o.o., Novi Vinodolski, Trg Ivana Mažuranića 1.

HBOR Područni ured za Primorje i Gorski kotar u suradnji s Poduzetničkim centrom Vinodol d.o.o., Udruženjem obrtnika Crikvenica i Udruženjem obrtnika Novi Vinodolski, organizira individualne razgovore poduzetnika Crikvenice, Novog Vinodolskog i Vinodolske općine s voditeljicom Područnog ureda, Vesnom Bartolović Stančić, koji će se održati u prostorijama Poduzetničkog centra Vinodol d.o.o., Novi Vinodolski, Trg Ivana Mažuranića 1, u utorak 7. veljače 2017. u vremenu od 10,00 do 14,00 sati.

Svi zainteresirani poduzetnici ili oni koji to planiraju postati, mogu se prijaviti za besplatno stručno savjetovanje o mogućnostima kreditiranja, odnosno financiranja investicijskih ulaganja ili drugih aktivnosti putem programa HBOR-a na e-mail:  [email protected].

Skip to content