Novosti


ODLUKA O IMENOVANJU POPISIVAČA ZA PROVEDBU POPISA STANOVNIŠTVA, KUĆANSTAVA I STANOVA U REPUBLICI HRVATSKOJ 2011. GODINE NA PODRUČJU PRIMORSKO-GORANSKE ŽUPANIJE

Na sjednici održanoj 18. ožujka 2011. godine Županijsko popisno povjerenstvo  Primorsko-goranske županije donijelo je Odluku o imenovanju popisivača za provedbu Popisa stanovništva, kućanstava i stanova u Republici Hrvatskoj 2011. godine na području Primorsko-goranske županije. Tekst Odluke i tablica koja je sastavni dio Odluke objavljen je na web stranici Županije.

Početak radova popratili su i čelnici Grada Novog Vinodolskog, gradonačelnik Oleg Butković, njegov zamjenik Miljenko Žanić i predsjednik Gradskog vijeća Milorad Komadina. Gradonačelnik Butković tom prigodom rekao je da će se time dobiti od 50 do 70 vezova za barke za domaće stanovnike, kako bi se njihove barke premjestile iz luke gdje se namjerava graditi marina. Radovi na mandraću i Ričini moraju biti gotovi do idućeg ljeta. Hitkomerc, investitor za objekte kompleksa Hitmarine dao je suglasnost i pravo građenja Gradu Novom Vinodolskom koji je glavni nositelj cijelog projekta.

Skip to content