Novosti


ODRŽAN 15. MEMORIJAL „JASMINA FILIPOVIĆA“

U organizaciji DVD-a San Marino – Novi Vinodolski održano je petnaesto memorijalno natjecanje u znak sjećanja na istaknutog člana vatrogasne organizacije i jednog od najaktivnijih mladih novljanskih vatrogasaca Jasmina Filipovića koji nas je prerano napustio prije 15 godina.

Na memorijalu se okupilo 23 ekipe iz 6 županija koje su prikazale izuzetnu spremnost i ostvarile odlične rezultate. U ženskoj kategoriji uvjerljivo najbolja bila je ekipa DVD-a Granešine ispred ekipa DVD-a Hrašće i DVD-a Sušak. U Muškoj kategoriji, konkurencija je bila izuzetno jaka. Najbolji rezultat ostvarila je također ekipa DVD-a Granešina. Drugoplasirana je ekipa DVD Buševec, a treće mjesto osvojila je ekipa domaćina DVD San Marino – Novi Vinodolski. Prvi puta u 15 godina memorijala jedan DVD osvojio je pobjede u muškoj i ženskoj kategoriji.

Kao i svake godine pokrovitelj memorijala bio je Grad Novi Vinodolski, a veliku pomoć u organizaciji su i ove godine dali Vulkan – Nova i R A M Rijeka sa vlasnikom Rajkom Vukelićem i Županijska vatrogasna zajednica. Zahvalnice, priznanja, pehare i medalje najboljima su uručili predstavnici DVD-a San Marino – Novi Vinodolski Ivan Baričević i Valentino Topolovec, Županijski zapovjednik Mladen Šćulac, Rajko Vukelić, i predstavnici obitelji Filipović. Ispred organizatora riječi zahvale uputio je tajnik Velibor Topolovec i pozvao sve prisutne da se okupe i na 16. Memorijalu.

 

Skip to content