Novosti


ODRŽAN 6. SUSRET ALENOVIH PRIJATELJA

susal1

 

Na terenima Olimpijskog centra Bjelolasica u Jasenku u organizaciji Alenovih prijatelja uz domaćinstvo DVD-a Jasenak, održan je 6. Susret Alenovih prijatelja. Susret je održan povodom šeste godišnjice od iznenadne smrti jednog od najaktivnijih, članova DVD-a San Marino – Novi Vinodolski Alena Blaževića.

– Kako bismo evocirali sjećanja i održali uspomenu na velikog vatrogasca koji nas je svojim dugogodišnjim radom zadužio, a onda iznenada napustio, svake godine sastaju se članovi društava  koje je Alen najradije posjećivao i u kojima je imao najviše prijatelja. Prvi susret održan je u Novom Vinodolskom, drugi u Loparu, treći u Otočcu, četvrti u Hrašću, peti u Brinju, a domaćini šestog susreta bili  su  Alenovi veliki prijatelji iz DVD-a Jasenak. Ovo je jedinstven način obilježavanja za kojeg su se opredijelili Alenovi prijatelji kada su odlučili da susret postane tradicionalan, a da domaćinstvo susreta svake godine preuzme drugo društvo – navodi Velibor Topolovec, tajnik DVD -a San Marino Novi Vinodolski.

susal2

 

Na susretu se okupilo osamdesetak članova iz dobrovoljnih vatrogasnih društava  Jasenka, Brinja, Otočca, Hrašća, i Novog Vinodolskog , a Susretu su prisustvovali i članovi obitelji pokojnog Alena supruga Sonja te sinovi Sandro i Danko .

 

U sklopu Susreta održan je i turnir u malom nogometu. Iako rezultati  nisu bili prioritet, potrebno je spomenuti da je prvo mjesto osvojila ekipa DVD-a Brinje, drugo DVD-a San Marino – Novi Vinodolski, treće ekipa domaćina DVD-a Jasenak.  Plaketa za fair – play pripala je ekipi DVD-a Otočac.

 

Po završetku sportskog djela domaćini su svim ekipama i obitelji Blažević uručili prigodne poklone. Pehare najboljima dodjelili su  predsjednik DVD-a Jasenak – Nenad Vukadinović i članovi obitelji Blažević, a Susret je zaključen prigodnim riječima  tajnika DVD-a San Marino Novi Vinodolski Topolovec Velibora koji je uz zahvalu, izvijestio prisutne da će domaćin  7. Susreta Alenovih prijatelja 2016. godine biti DVD San Marino – Novi Vinodolski.

 

 

 

 

 

Skip to content