Novosti


ODRŽAN SASTANAK VEZAN UZ POJAVU KORONAVIRUSA U HRVATSKOJ

Dana 12. ožujka 2020. godine u Uredu gradonačelnika Velimira Piškulića održan je sastanak s pročelnicima upravnih odjela Grada i ravnateljima ustanova, te predstavnicima gradskih komunalnih društava; Komunalno trgovačko društvo VIO Žrnovnica Crikvenica Vinodol i Komunalno trgovačko društvo Ivanj d.o.o., Dječjeg vrtića Fijolica, Osnovne škole Ivana Mažuranića, Dobrovoljnog vatrogasnog društva San Marino, Turističke zajednice Grada Novog Vinodolskog, udruge Pomoć u kući starijim i nemoćnim osobama Grada Novi Vinodolski te Nogometnog kluba Vinodol, vezano uz mjere prevencije od Koronavirusa.

Nužno je kontinuirano pratiti upute i naputke od strane Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, Županijskog stožera civilne zaštite, te ostalih nadležnih institucija.

Grad i sve gradske ustanove i organizacije provodit će mjere prevencije utvrđene od strane nadležnih instutucija, te se predlaže građanima da se upoznaju s istim na sljedećem linku: https://civilna-zastita.gov.hr/vijesti/koronavirus-i-mjere-prevencije/2194

Također, u suradnji sa Policijskom postajom Crikvenica i Županijskim stožerom civilne zaštite, preventivno će se odgoditi sve predviđene manifestacije koje planiraju okupiti više od stotinu ljudi.

Grad Novi Vinodolski i sve ustanove i organizacije obvezuju se putem medija i službenih web stranica i društvenih mreža obavještavati građane i korisnike o poduzetim mjerama prevencije.

Skip to content