Novosti


Održan trodnevni “Open bike event”

(foto: Facebook)


Završen je trodnevni bajkerski susret u Novom Vinodolskom, koji se pod nazivom Open Bike Event, održava od 2003. godine, već tradicionalno neposredno oko Praznika rada – 1. svibnja. Tako su u dane proteklog, produženog vikenda novljansku rivu, ali i ceste na širem području Grada Novog Vinodolskog, okupirali brojni motociklisti. Uz domaći moto klub, tzv. Jahače Vinodolskog zakona , koji su ujedno i organizatori moto eventa, prisustvovali su i brojni bajkeri iz svih dijelova Hrvatske i ponekih stranih zemalja.

Program manifestacije odvijao se u petak, subotu i nedjelju. U petak je započelo okupljanje na novljanskoj rivi, a svi motociklisti bili su dočekani s pićem dobrodošlice. Od 20 sati goste su mogli uživati u glazbi grupa Two stupid dogs i Pleteri.

Program se nastavio u subotu velikim defileom motorista, koji su krenuli iz luke, pa kroz grad do Pavlomira, gdje su obišli vinariju. Kasnije popodne tradicionalno se dijelila najveća mortadela u Hrvatskoj. Na kratko su se zbivanja preselila na more, naime svi sudionici su uživali u panoramskoj vožnji brodovima po novljanskom akvatoriju.

Navečer je održan veliki koncert riječke grupe LET3, koji je privukao veliki broj gostiju.

(Foto: Facebook)

Skip to content