Novosti


ODRŽANA 17. SMOTRA KLAPA – HUMANITARNI KONCERT “ZA TEOV PRVI KORAK”

fotografija 7

U Domu kulture u Novom Vinodolskom u subotu, 12. prosinca, održana je 17. Smotra klapa u Novom Vinodolskom – humanitarni koncert za “Teov prvi korak”, u kojemu je sudjelovalo sedam klapa. Na Smotri su nastupile sljedeće klape: muška klapa Pinguentum iz Buzeta, ženska klapa Teranke iz Pule, muška klapa Tić iz Triblja, ženska klapa Luna iz Kožina, muška klapa Vinčace iz Novog Vinodolskog, ženska klapa Puntape Novi Vinodolski (u suradnji s klpom Žurnada iz Bribira) i Pučki pivači iz Novog Vinodolskog.

Sav prihod sa koncerta namijenjen je za liječenje malog Tea, za kojega su organizirani humanitarni koncerti i u Crikvenici 13. prosinca, Krku 22. prosinca i Dobrinju 26. prosinca.

U humanitarnu akciju Za Teov prvi korak uključeni su mnogi sponzori: Grad Novi Vinodolski, TZ Grada Novi Vinodolski, Centar za kulturu Novi Vinodolski, KTD Ivanj Novi Vinodolski, KTD Vodovod Žrnovnica Novi Vinodolski, Sekcija Pučkih pivača KUD-a Ilija Dorčić Novi Vinodolski, Grad Crikvenica, Eko Murvica, Općina Malinska – Dubašnica, TZ Malinska –  Dubašnica, Grad Krk, Općina Dobrinj, TZO Dobrinj, HDS – ZAMP.

Skip to content