Novosti


ODRŽANA 2. LIKOVNO – KREATIVNA RADIONICA I PRIČAONICA ZA DJECU „MALI KREATIVCI“

U Maloj sali Doma kulture u Novom Vinodolskom u subotu, 7. prosinca 2019. godine održana je treća po redu radionica za djecu pod nazivom „Mali kreativci“.

KAD SE MALE RUKE SLOŽE…

I ovu subotu u prijepodnevnim satima u organizaciji Društva „Naša djeca“ Novi Vinodolski održana je radionica za djecu pod nazivom „Mali kreativci“ u kojoj su ovaj puta uz djecu sudjelovali i roditelji. Uz voditeljice, Anu Božić Blažević, Martinu Rubčić i Ivu Peroš Jovanović radionici je nazočila i aktivno sudjelovala i gđa Željka Komorčec, vlasnica kreativnog studija „Drveni val“ u Novom Vinodolskom, koja je u radionicu unijela i dašak vlastitog kreativnog izričaja. Interes je sve veći, a slobodnih mjesta sve manje. Raduje nas što su se i roditelji uključili zajedno s djecom u naše likovno-kreativne radionice. Kako je ovo predblagdansko vrijeme tako su i teme radionica prigodne, izrađuju se i oslikavaju božićni ukrasi, od snjegovića, do božićnih drvaca, pahuljica, božićnih kuglica i čestitki. Za one najmanje osiguran je i dječji kutak za igru. Djeca imaju prigodu na zabavan i poučan način naučiti kako izraditi božićne ukrase, dati vlastitoj mašti na volju, pokazati spretnost i otkriti da posjeduju skrivene vještine i talente u likovnom izražavanju. No, ne manje važno imaju prigodu upoznati i družiti se i s ostalom djecom – izjavila je predsjednica DND-a Novi Vinodolski, Suzana Svetić.

Većina božićnih ukrasa biti će izložena na zajedničkom štandu Društva „Naša djeca“ Novi Vinodolski i Udruge roditelja djece s teškoćama u razvoju „Novi korak“ za vrijeme Božićnog Novog 2019 – istaknula je predsjednica DND-a Novi Vinodolski, Suzana Svetić ali i najavila nove aktivnosti u ovom tjednu.

U četvrtak, 12. prosinca održat će se dvije aktivnosti, jedna od 17.00 sati u Maloj sali Doma kulture, namijenjena članovima Udruge roditelja djece s teškoćama u razvoju „Novi korak“, a druga od 18.00 sati u Dječjem vrtiću „Fijolica“ namijenjena svim zainteresiranim roditeljima. Podsjećamo da će se u 17.00 sati održavati radionica za djecu i roditelje Udruge „Novi korak“, a od 18.00 sati predavanje o važnosti razvoja privrženosti kod djece.

U subotu, 14. prosinca, u vremenu od 10.30 do 12.00 sati u Maloj sali Doma kulture održat će se četvrta po redu radionica pod nazivom „Mali kreativci“ uz nove voditeljice, članice i volonterke Društva „Naša djeca“ Novi Vinodolski.

Roditelji koji žele više informacija o navedenim aktivnostima, o istima se mogu dodatno informirati i kod predsjednice Društva „Naša djeca“ Novi Vinodolski, Suzane Svetić i to na broj mobitela 091 5744 829, radnim danom u vremenu od 16.00 do 17.00 sati.

 

Kako je prošlo subotnje prijepodne pogledajte u galeriji.

 

 

Skip to content