Novosti


Radionica_Poslovni plan samozapošljavanja

Održana radionica “Radimo poslovni plan samozapošljavanja”

Radionica_Poslovni plan samozapošljavanja

U četvrtak, 17. rujna 2020. u Novom Vinodolskom, u Gradskoj vijećnici, je u  organizaciji Grada Novog Vinodolskog, Poduzetničkog centra „Vinodol“ i Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, održana radionica „Radimo poslovni plan samozapošljavanja“ .

Radionica, namijenjena prvenstveno ugroženim skupinama – dugotrajno nezaposlenima, mladima i ženama,  organizirana je u okviru provedbe projekta Razvoj i poboljšanje kvalitete i dostupnosti infrastrukture u Poslovnoj zoni ZAPAD, financiranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Tijekom radionice polaznici su upoznati s  mjerama i potporama samozapošljavanja, te s konkretnim koracima koje trebaju poduzeti prilikom traženja potpora za samozapošljavanje.  Također, polaznicima je predstavljena metodologija izrade poslovnog plana, a stečena znanja i vještine moći će primijeniti na vlastitom poduzetničkom poduhvatu.

Uslijed epidemioloških mjera broj polaznika radionice bio je ograničen, no to je rezultiralo i kvalitetnijim radom skupine, koja je bila izuzetno zainteresirana i aktivna – ističe direktorica Poduzetničkog centra Ivona Blažević.

Skip to content