Novosti


Održana završnica školskog projekta “More koje smiruje um”

U sklopu cjelogodišnjeg školskog projekta “More koje smiruje um” jučer je izvedena glazbeno-scenska igra “Učinimo nešto”.
Mladi glumci i pjevači naše škole svojim su talentom dočarali poruke koje bismo trebali vječito imati na umu – očuvanje i briga za okoliš.
   
Uz vesele zvuke glazbe, simpatične plesne pokrete i zanimljiv tekst učenici su pokazali trud koji su tijekom cijele školske godine ulagali u izvedbu ove završne predstave.
Publika je prepoznala taj trud i rad, a svjedoče tome i ovacije pljeska te poziv na “bis”, što je male glumce posebno razveselilo.
Po završetku glazbeno-scenskog spektakla održan je 2. humanitarni sajam na kojemu su izloženi kreativni suveniri, likovni uratci te gastro proizvodi na temu mora i morskih plodova, a koje su izradili naši učenici uz mentorstvo svojih nastavnika. Sredstva od humanitarne akcije namijena su za opremanje senzorne sobe.
Ovim hvale vrijednim edukativnim i zabavnim projektom završila je još jedna školska godina. Čestitke svim učenicima i djelatnicima osnovne škole na ostvarenim rezultatima i zalaganju.
Skip to content