Novosti


Otvoren nagradni natječaj 2023. JE DANAS!

Otvoren je nagradni natječaj 2030. JE DANAS koji organizira Zelena energetska zadruga u suradnji s Raiffeisen bankom u Hrvatskoj s ciljem poticanja korištenja solarne energije.

U ovom natječaju će 10 najkreativnijih prijavitelja osvojiti iznos od 2.500 EUR u svrhu sufinanciranja solarne elektrane za obiteljsku kuću. Natječaj je otvoren do 20. listopada, a prijaviti se mogu građani iz cijele Hrvatske. Prijave se zaprimaju putem web stranice neprofitnog servisa Zelene energetske zadruge za podršku u realizaciji solarnih elektrana Na sunčanoj strani.

Baš svaki grad u Hrvatskoj može biti “sunčani” grad te tako postati energetski neovisniji, a doprinos tome mogu dati i građani ulaganjem u vlastite solarne elektrane!

Za sudjelovanje u natječaju je potrebno dočarati svoju viziju “sunčanog” grada kroz kratki tekst i fotografiju. Uz to, potrebno je izraditi glavni projekt solarne elektrane najkasnije do datuma zatvaranja natječaja 20. listopada. Detaljne upute i pravila natječaja dostupni su na web adresi natječaja: https://nasuncanojstrani.hr/nagradni-natjecaj/.

Skip to content