Novosti


POČELI RADOVI NA IZGRADNJI MARINE U NOVLJANSKOJ LUCI

MARINA2

Počeli su radovi na izgradnji marine u novljanskoj luci. Sada se odvijaju zemljani radovi bagerima, što zanima  mnoge Novljane koji dolaze u blizinu gradilišta i promatraju što se događa u akvatoriju novljanske luke u kojoj će biti izgrađena marina. Marina će prema projektima imati 260 vezova, a vrijednost radova je sto milijuna kuna.

MARINA1

U Gradu Novom Vinodolskom zadovoljni su početkom radova, a budući da se približava turistička sezona od češkog investitora će zatražiti terminski plan radova kako bi znali što će s prometom na Jadranskoj magistrali, što s plažama, što s vezovima, vodom, priključcima za struju. – Turističku sezonu ne smijemo dovesti u pitanje – kaže novljanski gradonačelnik Oleg Butković.

U mjesecu travnju planirano je da započnu radovi i na drugoj novljanskoj marini u uvali Muroskva, na istočnom ulazu u Novi Vinodolski. U toj marini predviđa se maksimalno 180 vezova te će izgradnjom dviju marina Novi Vinodolski postati nautičko središte sjevernog Jadrana, a znatno će se poboljštati i turistička ponuda ove Rivijere atraktivnom nautičkom ponudom.

Skip to content