Novosti


POLAZNICIMA BESPLATNE EDUKACIJE O STRUKTURNIM EUROPSKIM INVESTICIJSKIM FONDOVIMA URUČENI CERTIFIKATI

podc2

Mr. Ivica Jerčinović uručuje certifikat Sandri Ristić

U Gradskoj vijećnici Novog Vinodolskog održano je zadnje predavanje iz ciklusa o europskim investicijskim fondovima kao izvoru financiranja razvojnih projekata te je tom prigodom direktor Poduzetničkog centra Vinodol mr. Ivica Jerčinović svečano uručio cetrifikate i CD-e sa svim predavanjima nakon uspješno obavljene besplatne edukacije u kojoj su upoznati kako osmisliti i provesti projekt sa sredstvima iz EU fondova. Edukacija je provedena u pet dvodnevnih ciklusa u Novom Vinodolskom, Crikvenici i Vinodolskoj općini, a predavači su bili iz tvrtke Plavi partner. Mr. Jerčinović je izrazio zadovoljstvo provedenom edukacijom te nagladio kako je cilj postignut.

podc1

Edukaciju su polazili uglavnom mladi ljudi s područja triju susjednih lokalnih jednica te predstavnici lokalnih jednica, PC Vinodol, LAG-a Vinodol, turističkih zajednica i komunalnih društava.

podc3

Poduzetnici su tijekom edukacije mogli unaprijediti vještine u područjima razumijevanja mogućnosti koje im pružaju EU fondovi, prioritetnih područja ulaganja iz EU fondova, razumijevanja institucionalnog sustava nadležnosti za provedbu EU natječaja, razumijevanja procedure pomoći EU, razumijevanja osnovnih elemenata projektnog ciklusa, pripreme projekata za EU natječaj, koja je dokumentacija za prijavu EU projekata, provedba EU projekata, stjecanje znanja potrebnih za izradu poslovnog plana i stjecanje znanja o postupku javne nabave.

Skip to content