Novosti


Potpisani Ugovori nadarenim učenicima i studentima za školsku/akademsku 2009/2010. godinu

Dana 19. studenog 2009. godine u Gradskoj vijećnici Grada Novog Vinodolskog gradonačelnik Oleg Butković, dipl.ing. potpisao Ugovore o stipendiranju nadarenih učenika i studenata Grada Novog Vinodolskog.

Za školsku/akademsku 2009./2010. godinu dodijeljeno je 30 stipendija darovitim učenicima i studentima, te 18 socijalnih stipendija. Stipendisti će dobivati mjesečni iznos od 800,00 kuna za studente, odnosno 600,00 kuna za učenike. Zaključak o dodjeli stipendija darovitim učenicima i studentima donio je gradonačelnik Oleg Butković, dipl.ing., dok su socijalne stipendije dodijeljene temeljem Rješenja Ureda Grada.

Zaštita brdsko-planinskog dijela područja MO Krmpote-Klenovica od devastacije odlaganjem materijala od iskopa i divljih deponija smeća

Unaprijediti stanje u prostoru krmpotskoga kraja izgradnjom vodoopskrbnog sustava što bi zasigurno dovelo do ulaganja u gospodarske djelatnosti npr. seoski turizam, uzgoj divljači, stočarstvo, poljoprivreda i dr. Potrebna je hitna sanacija Doma i muzeja u mjestu Krmpote-polje.

Skip to content