Novosti


Povodom dana Sv. Antona tradicionalno održan 9. malonogometni turnir u Zagonu

Od 7. do 10 lipnja tradicionalno je održan deveti po redu malonogometni turnir Zagon 2017., a u povodu obilježavanja dana Svetog Antona – zaštitnika mjesta.
Na turniru, koji se odigravao kroz četiri dana, sudjelovalo je 12 ekipa, od lokalnih malonogometnih timova do ekipe iz Zagreba i okolice Rijeke.

Do polufinala ovogodišnjeg turnira u Zagonu stigle su ekipe Klenovice, Geo-Marin Caffe bar Arcadia, Franko i prijatelji, te ekipa Amigosi iz Zagreba.

U borbi za treće mjesto bolji su bili Amigosi iz Zagreba, koji su pobijedili Klenovicu rezultatom 3-2.

Do velikog finala ponovno su stigli prošlogodišnji pobjednici – Franko i prijatelji, međutim, ovog puta bolji su bili njihovi stariji kolege iz ekipe Geo-Marin Caffe bar Arcadia, koji su odnijeli rezultatski laganu pobjedu 5-2.

U finalnoj utakmici koja je u prvom poluvremenu bila ravnopravna i neizvjesna, u nastavku je ipak presudilo iskustvo ekipe Geo-Marin, koji su znali iskoristiti individualne pogreške ekipe ‘Franko i prijatelji’ u prijelomnim trenucima. To koriste iskusni igrači ekipe Geo-Marin, koji rutinirano s tri pogotka osiguravaju uvjerljivu pobjedu 5:2.


Da i ovaj turnir ne prođe bez nekog zvučnog imena pobrinula se ekipa domaćina koja se nije proslavila ali je na vratima imala bivšeg vratara Dinama Marija Jozića.

Za glazbeni ugođaj zaduženi su bili članovi Tamburaškog sastava Ferali, koji su svojom pjesmom zabavljali okupljene do kasno u noć.

 

Rezultati:
Utakmica za 3. mjesto:
KLENOVICA – AMIGOSI 2:3

Finale:
GEO MARIN / CAFFE BAR ARCADIA – FRANKO I PRIJATELJI 5:2

Najbolji igrač turnira: MARIJAN TOMIĆ (GEO MARIN)
Najbolji golman: DENIS NADAREVIĆ (GEO MARIN)
Najbolji strijelac: LUKA RADETIĆ (GEO MARIN)
Najbolji Žujaner: FRANKO VERGIĆ

Hvala svim sponzorima i dobrim ljudima iz našeg malog mjesta Donji Zagon koji su pomogli jer bez njih ne bi bilo ovog turnira i dobrog provoda protekla četiri dana. Svi su dali sebe (koliko je tko mogao) u ovaj predivan projekt i zato je toliko i uspio. Od srca vam svima hvala!
Vidimo se i do godine na jubilarnom 10 turniru u još većem broju i s pregršt bogatih nagrada i velikih iznenađenja
– zadovoljno su istaknuli domaćini i organizatori turnira.

Skip to content