Novosti


Povratak zaboravljenog malonogometnog turnira “Dijelovi grada”

U sklopu manifestacije FIT4NOVI, održat će se zanimljivo natjecanje, 1. malonogometni turnir – „Trofej Novog Vinodolskog“, po uzoru na nekadašnje turnire dijelova grada, koji su na našem igralištu malih sportova, okupljali malonogometaše iz svih novljanskih naselja.

Turnir će se održati u dane 18. i 19. svibnja (četvrtak i petak) na igralištu malih sportova ispred Osnovne škole.

Koncept turnira je zamišljen, kao što mu i sam naziv govori, da se ekipe prijavljuju prema dijelovima grada, tj. naselja Novog Vinodolskog; npr. Kalvarija, Placa, Šćedine, Krasa, Prisika, Zagon, Ledenice, Povile, Klenovica. Također, u slučaju velikog interesa kod nekog od naselja, ono može prijaviti i dvije ekipe.
Pravo nastupa imaju igrači stariji od 16 godina, sukladno svom prebivalištu ili boravištu, što znači da svaki igrač pojedine ekipe mora stanovati na području naselja ekipe za koju nastupa.

– Cilj ovog turnira je ponovno oživljavanje natjecanja koje je uvijek privlačilo mnoštvo ekipa, ali i gledatelja. Vodit će se borba za veliki prijelazni pehar, a osigurane su i vrijedne nagrade sponzora. Upućujem poziv svim sugrađanima da u četvrtak i petak dođu na igralište malih sportova i prisustvuju legendarnim „dijelovima grada“ – naveo je Tomislav Cvitković, voditelj odsjeka za društvene djelatnosti u Gradu Novom Vinodolskom.

Za prijavu je potrebno ispunjenu prijavnicu dostaviti:
• osobno: Grad Novi Vinodolski, Trg Vinodolskog zakona 1
• e-mail: [email protected]

Sve dodatne informacije mogu se dobiti na :
• mob: 091 559 0190; 095 598 3803


PRIJAVNICA-TROFEJ-NOVOG-VINODOLSKOG.docx

 

Skip to content