Novosti


POZIV REDOVNIM STUDENTIMA ZA REGULIRANJE MODELA I POSTOTKA SUFINANCIRANJA PRIJEVOZA

Ured Grada Novog Vinodolskog poziva redovne studente s područja Grada da radi reguliranja modela i postotka sufinanciranja priijevoza za akademsku 2013./14. godinu dostave sljedeće dokumente u Ured Grada: – status prebivališta oba roditelja i redovnog studenta na području Grada Novog Vinodolskog – kopija osobnih iskaznica, potvrdu o upisu redovnog studenta u akademsku 2013./14. godinu na Sveučilište Rijeka ili fakulteta pri drugim sveučilištima, ukoliko isti ne djeluju pri Sveučilištu Rijeka. Dokumente treba dostaviti do 27. rujna 2013. godine.

Naime, gradonačelnik Oleg Butković donio je zaključak kojim se prihvaća potpisivanje Ugovora o sufinanciranju prijevoza redovnih studenata s područja Grada Novog Vindolskog sa Autotransom d.o.o. Rijeka za akademsku 2013/2014. godinu – od 1. listopada 2013. do 15. srpnja 2014. godine.

Sufinaciranje prijevoza redovnih studenata će se provoditi po spisku prijavljenih studenata s područja Grada Novog Vinodolskog te Grad odobrava sufinanciranje 25 posto u 10 (deset) kupona za studente koji studiraju u Rijeci i za vrijeme studija borave u njoj, sufinanciranje 25 posto u 40 (četrdeset) kupona za studente koji studiraju u Rijeci, a putuju svaki dan do Rijeke i natrag do svojih mjesta, sufinanaciranje 25 posto u 4 (četiri) povrazne karte za studente kojis tudiraju u ostalim gradovima (vikend karte).

Skip to content