Novosti


POZIV ZA ISKAZ INTERESA U SVRHU IZLAGANJA PRIGODNIH PROIZVODA USUSRET BOŽIĆNIM I NOVOGODIŠNJIM BLAGDANIMA U RAZDOBLJU OD 20. STUDENOG DO 23. PROSINCA 2015. NA TRGU IVANA MAŽURANIĆA I FRANKOPANSKOM TRGU

Grad Novi Vinodolski poziva sve zainteresirane fizičke i pravne osobe, registrirane za obavljanje djelatnosti koje u svom asortimanu  imaju: ukrasne i umjetničke predmete, nakit, božićno – novogodišnje ukrase, igračke, aranžiranje poklona, čestitke, suvenire, svijeće, aranžmane, prirodne prehrambene proizvode kao što su bomboni, kolači, orasi, lješnjaci, tradicionalni proizvodi (med, vino, rakija…) da do 12. studenog 2015. godine podnesu prijavu za korištenje štandova za prigodnu prodaju ususret božićnim i novogodišnjim blagdanima u razdoblju od 20. studenog do 23. prosinca 2015. godine.

Obrazac prijave sastavni je dio ovog Poziva, a možete ga poslati pisanim putem na adresu: Grad Novi Vinodolski, trg Vinodolskog zakona 1, s naznakom “Izlaganje prigodnih proizvoda ususret božićnim i novogodišnjim blagdanima”, putem e-mail adrese: [email protected] ili osobno u UO za opće poslove i društvene djelatnosti.

– Izlagačima je temeljem čl. 19. Odluke o davanju u zakup javne površine (Sl. nov. PGŽ br. 11/02, 23/08, 10/10, 40/10, 44/12, 7/14, 18/14, 8/15) omogućeno korištenje štandova bez naknade.

– Prilikom prijave obveza izlagača je detaljno opisati proizvod koji planira izlagati ili poslati fotografiju istog.

POZIV ZA ISKAZ INTERESA U SVRHU IZLAGANJA PRIGODNIH PROIZVODA USUSRET BOŽIĆNIM I NOVOGODIŠNJIM BLAGDANIMA U RAZDOBLJU OD 20. STUDENOG DO 23. PROSINCA 2015. GODINE NA TRGU IVANA MAŽURANIĆA I FRANKOPANSKOM TRGU

Prijava za izlaganje prigodnih proizvoda ususret božićnih i novogodišnjih blagdana 2015. (obrazac)

Prijava za izlaganje prigodnih proizvoda ususret božićnih i novogodišnjih blagdana 2015. (obrazac)

 

Skip to content