Novosti


Predstavljeno novo vozilo – cestovna čistilica

Komunalno trgovačko društvo Ivanj d.o.o. nastavlja u ovoj godini sa znatnim ulaganjima u nabavu opreme i vozila, te ovom prilikom predstavlja stroj za održavanje čistoće prometnica, cestovnu čistilicu marke BUCHER, koja će zamijeniti već dotrajalu.

“Riječ je o specijalnom vozilu za  održavanje čistoće javnih površina čime će se nastaviti poboljšanje kvalitete usluge redovitog čišćenja javnih površina na području grada Novog Vinodolskog.

Cestovna čistilica, nabavljena je putem javnog natječaja, a kao najpovoljnij dobavljač, izabrana je tvrtka EOL EKOS d.o.o. iz Rijeke, generalni zastupnik brenda BUCKER za RH.

Čistilica BUCHER SCHORLING AG CITY CAT 5006 je švicarske proizvodnje, visoko teknološki i ekonomski učinkovita, te time udovoljava visoko postavljene naše standarde. Takvim ulaganjem Ivanj d.o.o. postiže učinkovitost, ekonomičnost a napose ekološki prihvatljiv način djelovanja, a sve kako bi na zadovoljstvo svih mještana i posjetitelja grada, održavali čistoću i urednost.

Navedeni stroj marke BUCHER SCHORLING AG CITY CAT 5006, jedan je od najprodavanijih na području EU, te zadovoljava sve norme i standarde koje važe za područje Republike Hrvatske.

Takvim strojem, Ivanj d.o.o. se dokazuje u nastojanjima modernizacije, učinkovitosti i kvaliteti usluge, te ovisno o prilikama najavljuje i daljnje podizanje kvalitete usluge u skladu sa svjetskim trendovima.” – naveo je direktor Društva Alen Bruketa.

 

 

Skip to content