Novosti


Prijedlozi za dodjelu priznanja za 2009. godinu

OBAVIJEST

Obavještavaju se sve zainteresirane pravne i fizičke osobe s područja Grada Novi Vinodolski da se do 10. studenog 2009. godine podnose prijedlozi za dodjelu priznanja za 2009. godinu.

HDZ-DC NOVI VINODOLSKI – Na predizbornom skupu u Novom Vinodolskom građanima su se predstavili kandidati s liste koalicijskih stranka HDZ i DC. Nositelj liste Oleg Butković pozvao je sugrađane da u što većem broju izađu na predstojeće izbore. Kako je istakao, vrijeme je promjena i novih ljudi koji će Novom Vinodolskom dati bolju budućnost i za četiri godine uspjeti promijeniti sliku grada, oživjeti poduzetništvo, vratiti dostojanstvo hrvatskim braniteljima, izgraditi sportsku dvoranu i plivački bazen, te spriječiti odlazak mladih iz rodnoga grada.
– Ako želimo brz i kvalitetan napredak, ne samo u Novom Vinodolskom, nego i u cijeloj županiji, treba izaći na izbore i uvesti promjene, vratiti sve krajeve županije na stare puteve i tradiciju. Veseli me što je u Novom Vinodolskom osmišljen kvalitetan program, usklađen s potrebama građana i što postoji mlada ekipa koja želi i može povesti građane Novog Vinodolskog u bolju budućnost, rekao je u Vladimir Vranković, kandidat HDZ-a za župana Primorsko-goranske županije, koji je nazočio predizbornom skupu.

Skip to content