Novosti


Priopćenje Stožera civilne zaštite Grada Novog Vinodolskog – 12.12.2020.

Na temelju podataka Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Primorsko-goranske županije – Epidemiološke službe, Stožer civilne zaštite Grada Novog Vinodolskog obavještava građane Grada Novog Vinodolskog da je u prethodnih 14 dana, a zaključno sa danom 11. prosinca 2020. godine, na području Grada Novog Vinodolskog evidentirano ukupno 100 slučajeva zaraze od bolesti COVID-19.

S današnjim danom na snagu stupa Odluka o uvođenju posebne organizacije rada za djelatnost trgovine koja se obavlja u prodavaonicama i trgovačkim centrima.  

Stožer civilne zaštite Primorsko-goranske županije, uz suglasnost Osnovne škole Ivana Mažuranića (zajedno s osnivačem – PGŽ) te gradskog stožera, donio je Zaključak kojim se od sljedećeg ponedjeljka, 14. prosinca uvodi nastava na daljinu za učenike od 5. do 8. razreda Osnovne škole Ivana Mažuranića.

Od ponedjeljka 14. prosinca uvodi se drive-in testiranje za virus COVID-19 u Crikvenici koji će se obavljati na parkiralištu ispred Doma zdravlja u Crikvenici a sve s ciljem zaštite zdravlja građana koji čekaju na testiranje. Testiranje se vrši svakim radnim danom od 8:00-9:00 sati. Prostor koji se do sada koristio za testiranje bit će prenamijenjen u prostor za trijažu pacijenata sa simptomima bolesti od strane liječnika obiteljske medicine.

Stožer civilne zaštite Grada Novog Vinodolskog upućuje apel svim građanima Grada Novog Vinodolskog za odgovornim ponašanjem i pridržavanjem svih epidemioloških mjera, sve s ciljem poboljšanja epidemiološke situacije na području našeg grada.

Za sva pitanja i pomoć glede COVID-19 bolesti građani se mogu obratiti Stožeru civilne zaštite Grada Novog Vinodolskog putem e-maila: [email protected].

Skip to content