Novosti


PRIVATNI STE IZNAJMLJIVAČ? PLANIRATE OBNOVU, ADAPTACIJU, REKONSTRUKCIJU ILI OPREMANJE OBJEKTA U DOMAĆINSTVU? Ministarstvo turizma i HBOR-a omogućili  su kreditiranje privatnih iznajmljivača putem HPB-a i Podravske banke

Program financiranja rada privatnih iznajmljivača uključuje provedbu aktivnosti koje se odnose na obnovu, adaptaciju, rekonstrukciju i opremanje objekata u domaćinstvu, i/ili opremanje objekata, izgradnja i opremanje novih unutarnjih ili vanjskih bazena, kao i potrebne infrastrukture za cikloturizam, sport i rekreaciju te drugih dodatnih turističkih sadržaja, uz uvjet dobivanja novog rješenja o pružanju ugostiteljskih usluga u domaćinstvu sukladno važećem Pravilniku o razvrstavanju i kategorizaciji ugostiteljskih objekata u domaćinstvu.

Dionici obiteljskog i privatnog turizma moći će iskoristiti odlične uvjete financiranja; visine kredita od 20.000 do 375.000 kuna s kamatnom stopom od 2,70 posto za kredite u kunama i 2 posto kamate za kredite u eurima, uz rok otplate do 10 godina s počekom od godinu dana.

 

Više informacija na sljedećoj poveznici:

http://www.tz-novi-vinodolski.hr/hr/kreditiranje_privatnih_iznajmljivaca/694/20.

Skip to content