Novosti


PRORAČUN GRADA NOVOG VINODOLSKOG ZA 2015. NA SJEDNICI GRADSKOG VIJEĆA U UTORAK, 16. PROSINCA 2014.

Gradsko vijeće Grada Novog Vinodolskog na svojoj 13. sjednici koja će se održati u utorak, 16. prosinca 2014. godine s početkom u 18 sati u Gradskoj vijećnici razmatrat će i odlučivati o prijedlogu Proračuna Grada za 2015. godinu s projekcijom za 2016. i 2017. godinu i priloženim programima – prijedlogu Programa građenja objekata i uređaja komunalne infrastrukture za 2015. godinu, prijedlogu Programa održavanja objekata i uređaja komunalne infrastrukture za 2015. godinu, prijedlogu Plana raspodjele sredstava spomeničke rente za 2015. godinu te prijedlogu Odluke o izvršavanju Proračuna Grada Novi Vinodolski za 2015. godinu.

Na dnevnom redu sjednice, koju je sazvao predsjednik Gradskog vijeća Neven Pavelić, je i prijedlog Izvješća o stanju u prostoru Grada Novi Vinodolski, prijedlog Odluke o dopuni Odluke o uvjetima i načinu držanja kućnih ljubimaca, načinu kontrole njihova razmnožavanja, načinu držanja vezanih pasa te načinu postupanja s napuštenim i izgubljenim životinjama. Vijeće će raspravljati i o prijedlogu Odluke o ustrojstvu i djelokrugu rada Gradske uprave Grada Novog Vinodolskog.

Gradsko vijeće će također raspravljati o prijedlogu Rješenja o imenovanju članova Gradskog povjerenstva za procjenu šteta od elementarnih nepogoda te imovinsko – pravne predmete.

nova 1

Skip to content