Novosti


PRVI DAN ŠKOLE I ULAZAK U NOVO ŽIVOTNO ŽIVOTNO RAZDOBLJE ZA 34 PRVAŠIĆA

U OŠ Ivana Mažuranića, s današnjim je danom započela nova školska godina 2018./2019. Povratak u školske klupe većina je učenika dočekala s veseljem i nestrpljenjem, spremno za nove izazove.

Ipak, najviše pažnje poklonjeno je malim prvašićima, kojima su za ohrabrenje i sretan početak škole njihovi prijatelji iz  2. razreda pripremili kratak glazbeni program.

Ravnatelj Boris Turjak po 18. put je pozdravio roditelje i njihove prvašiće, te im zaželio dobrodošlicu uz osnovne upute, a kratko se obratio i predstavnik Grada Novog Vinodolskog, Zamjenik gradonačelnika Tomislav Cvitković. Cvitković je sve prisutne srdačno pozdravio ispred Gradonačelnika i  Grada Novog Vinodolskog, te istaknuo kako je danas poseban dan za roditelje i njihovu djecu, koja će u školi uz odgoj i stjecanje novih znanja ujedno i  razvijati nove prijateljske odnose. Također, naglasio je da Grad Novi Vinodolski uvijek stoji uz osnovnu školu, kroz projekte poput uređenja igrališta malih sportova, sufinanciranje energetske obnove škole, te sportske i druge aktivnosti, i da će u skladu s tim roditeljima refundirati sredstva za trošak nabave knjiga za prve razrede, što je osobito razveselilo roditelje. Grad Novi Vinodolski  učenicima već tradicionalno poklanja i pakete za likovni odgoj.

Uslijedila je prozivka. Razrednici učiteljica Tijana Mali Jovanović i učitelj Siniša Živković svojim su učenicima zaželjeli dobrodošlicu, te najavili uzbudljive 4 zajedničke godine.

 

Skip to content