Novosti


Put za život u Novom Vinodolskom

Danas, u subotu, 10.listopada, u 18 sati na Trgu Vinodolskog zakona, gradonačelnik Velimir Piškulić dočekat će bicikliste Puta za život – hvalevrijednog humanitarnog projekta.

Naime, trojica prijatelja – Miljenko, Tomislav i Marko na put dugačak 1500 km krenuli su prije tjedan dana, a nakon Njemačke, Austrije i Slovenije stižu u Novi Vinodolski. Miljenko je prije 10 godina pobijedio rak limfnih žlijezda stoga kroz ovaj humanitarni projekt želi motivirati i ohrabriti svu oboljelu djecu. Sav prikupljen novac bit će doniran. Polovica sredstava namijenjena je Njemačkoj bolnici Hilfe Fur Krebskranke kinder u kojoj se Miljenko liječio, a polovica udruzi Sanus – Split Klub roditelja djece oboljele od malignih bolesti koja je svoj rad posvetila djeci koja boluju od malignih bolesti.

Miljenko, Tomislav i Marko podijelit će u Novom Vinodolskom svoja iskustva, anegdote i zanimljivosti s dosadašnjeg puta te otkriti plan puta prema svojoj finalnoj destinaciji, Imotskom.

Pratite, bodrite, ako možete i uključite se, jer kako kaže Miljenko: „Put za život je put za sve nas koji vjerujemo i ne želimo odustati čak i kad nam se čini da više ne možemo. Gdje postoji želja postoji i put, put za život.“

Skip to content