Novosti


RADIONICE NA TEMU DANI OBITELJSKOG SMJEŠTAJA OKUPILI BROJNE TURISTIČKE DJELATNIKE I IZNAJMLJIVAČE

U prepunoj Gradskoj vijećnici stotinjak sudionika nazočilo je  u petak popodne sastanku koji su organizirajle turističke zajednice Kvarnera, Novog Vinodolskog, Crikvenice i Vinodolske općine na temu “Dani obiteljskog smještaja Crikveničko vinodolske rivijere”, a dan kasnije je održan Dan otvorenih vrata “Kvarner family” obiteljskog smještaja.

zeljak173

Na edukcijskim radionicama niz predavača je govorio o aktualnim temama vezanim za turističku sezonu, a sudionici su upoznati o projektu i novoj oznaci usluge “Pet friendly”, o postupku prijave gostiju, kućnom redu, info mapi, knjizi utisaka, prijevi stranaca i drugim temama. U obiteljskom smještaju na Crikveničko vinodolskoj rivijeri zabilježen je u 2013. godini milijun noćenja, što je značajna brojka u turističkom prometu, koja se svake godine povećava za otprilike pet posto – rečeno je na skupu.

zeljak174

Direktor Turističke zajednice Grada Novog Vinodolskog Vladimir Butković kazao je da su iznajmljivači bili zadovoljni skupom. Pokazali su velik interes za predavanja koja su bila vrlo konkretna, jer su vezana  za zakonske promjene i probleme koji tangiraju iznajmljivače.

Radionice su bile besplatne  i namijenjene su svim pružateljima usluga smještaja u domaćinstvu kao i turističkim agencijama koje poslovno surađuju s pružateljima usluga smješataja u domaćinstvu. Sudjelovali su i vlasnici objekata koji nose oznaku kalitete “Kvarner Family” i “Kvarner Familiy Agency”.

Organizatori su zadovoljni odazivom iznajmljivača na edukacijske radionice, a posebno drugim danom otvorenih vrata, kada su budući iznajmljivači posjetili iznajmljivače s oznakom “Kvarner Family”, gdjer ih je zanimalo uređenje objekata za iznajmljivanje, investicije, mogućnost kreditiranja i slično, a sadašnje iznajmljiavče detalji uređenja.

Skip to content