Novosti


REDOVNA GODIŠNJA SKUPŠTINA DVD-A SAN MARINO U SUBOTU, 2. SVIBNJA

Tijekom svibnja – Mjeseca zaštite od požara u Gradu Novom Vinodolskom održat će se niz događanja koje organizira DVD-a San Marino Novi Vinodolski.

Tako će se redovna godišnja skupština DVD-a San Marino Novi Vinodolski održati u subotu, 2. svibnja, s početkom u 19 sati u Domu kulture u Novom Vinodolskom. Na skupštini će se razmatrati izvješća o radu i financijsko izvješće društva za 2014. godinu, a donijet će se i plan rada i financijski plan za 2015. godinu te izmijeniti i dopuniti statut.

vatrogasci1

Svečano će biti dodijeljena priznanja i odlikovanja zaslužnim vatrogascima. 

U nedjelju, 3. svibnja, s početkom u 11 sati u Gradskoj vijećnici bit će održan sastanak predstavnika Koordinacije prijateljstva. Skupu će biti nazočni predstavnici DVD -a Velika, DVD-a Slatina, DVD-a Vodice, DVD-a Lobor, DVD-a Kutina, VZG Bakra, VZ Primorsko – goranske županije, Hvatske vatrogasne zajednice te načelnici i gradonačelnici. Na dnevnom redu su aktivnosti i aktualnosti članova koordinacije, a bit će i obrađena tema: Veliki požar otvorenog prostora Crikvenica – Vinodolska općina 23. srpnja 2012. godine.

Skip to content