Novosti


SJEDNICA GRADSKOG VIJEĆA U SRIJEDU 18. OŽUJKA 2015.

Petnaesta sjednica Gradskog vijeća Grada Novi Vinodolaki održat će se u srijedu, 18. ožujka 2015. godine u Gradskoj vijećnici, s početkom u 18 sati. Na dnevnom redu je Izvješće o sigurnosnoj situaciji za Grad Novi Vinodolski za 2014. godinu te Analiza turističke sezone 2014. godine na području Grada Novog Vinodolskog.

Predsjednik Gradskog vijeća Neven Pavelić u dnevni red sjednice uvrstio je Prijedlog I. Izmjena i dopuna Proračuna Grada Novi Vinodolski za 2015. godinu, Prijedlog I. Izmjena i dopuna Programa građenja objekata i uređaja komunalne infrastrukture za 2015. godinu, Prijedlog Odluke o izboru i imenovanju ravnateljice Narodnog muzeja i galerije, Prijedlog Odluke o izboru i imenovanju ravnatelja Centra za kulturu Grada Novog vinodolskog.

Na dnevnom redu je i Prijedlog Odluke o raspoređivanju sredstava za rad političkih stranaka i vijećnika s liste grupe birača zastupljenih u Gradskom vijeću Grada Novi Vinodolski u 2015. godini, Prijedlog Odluke o koeficijentima za obračun plaća službenika i namještenika u upravnim tijelima Grada Novog Vinodolskog, Prijedlog Odluke o izmjenama Odluke o lokacijama za postavljanje privremenih objekata i izgledu priveremnih objekata te Imovinsko – pravni predmeti.

zeljak119

Skip to content