Novosti


Skup roditelja poginulih branitelja

U Novom Vinodolskom održan je 12. tematski skup Hr­vatske zajednice udruga roditelja poginulih branitelja Domo­vinskog rata, kojemu je nazočilo više od dvjesto roditelja po­ginulih branitelja iz 48 udruga iz čitave Hrvatske sa temom: “Domovinski rat – 15. go­dina nakon velikosrpske agresije”.

Svake godine nagrađuju se najbolji učenici završnog osmog razreda prigodnim knjigama kao znak pažnje i zahvale za dosadašnji rad. Učenika generacije svake godine se daruje poklonom. Tu se podrazumijevaju knjige (rječnici ); I ili tehnički uređaj (foto aparat ili neka informatička oprema);.

Zahvaljujući Gradu svake godine sustavno se obnavlja i popunjava knjižni fond i tako obogaćuje školsku knjižnica na zadovoljstvo učenika.

S ponosom se može istaći da je OŠ Ivana Mažuranića jedna od rijetkih škola koja u svojem sastavu ima i Osnovnu glazbenu školu. Djeci se omogućuje da osim redovite osnovne škole mogu završiti i osnovnu glazbenu školu koja nije obavezna ali koja je elementarni korak ukoliko se odluče u daljnjem školovanju opredijeliti i u glazbenom smjeru. Planirana sredstva namjenjuju se za nabavu instrumenata i didaktičkih pomagala te za smotre i natjecanja.

Skip to content