Novosti


Srpanjska događanja u Novom Vinodolskom

Nakon veoma uspješnog početka srpnja te nastupa klape Intrade u Pavlomiru koji je privukao više od 2.000 ljudi, događanja u Novom Vinodolskom se nastavljaju.

Danas, počinje još jedno izdanje ljetne manifestacije Okolotorno koja će oživjeti uličice Staroga grada. U četvrtak, 13. srpnja će Klenovica proslaviti blagdan svoje zaštitnice, svete Margarete. Sveta misa je u 11 sati, a blagoslov barki će se održati  u 21 sat nakon čega će uslijediti fešta uz Kvartet Unique i bogatu gastro ponudu.

U petak će se u Krmpotama otvoriti Bistro Forestia (lovački dom) koji u novom ruhu čeka sve posjetitelje željne ugodnijih temperatura i odlične gastro ponude te glazbe, dok će zaštitnicu svoga mjesta, Blaženu Djevicu Mariju Karmelsku, u subotu i nedjelju proslaviti i Ledenice. Program će započeti u subotu, 15. srpnja uz igrokaz za djecu u 20:00 sati, a nastavit će se uz zabavu i Tamburaški sastav Ferali. U nedjelju će biti služena Sveta misa u Crkvi Blažene Djevice Marije Karmelske u 19 sati, a vikend nakon, 22. srpnja će biit održan i turnir u boćanju od 14 sati.

U subotu se nastavljaju i glazbene večeri u centru grada te će na Trgu Ivana Mažuranića nastupiti grupa Tremolo, dok će u nedjelju ispred Precrikve nastupiti Mia Dimšić. Vikend će biti i u znaku sporta pa će se tako od petka do nedjelje održati malonogometni turnir na Igralištu malih sportova u Novom Vinodolskom.

Skip to content