Novosti


Sufinanciranje nabave udžbenika i pokaznih karata

Grad Novi Vinodolski će po utvrđenim kriterijima sufinancirat nabavu udžbenika za učenike osnovne škole, te pokazne karte za učenike i studente s područja Grada. Koliki će biti postotak sufinanciranja utvrdit će se naknadno kada se prikupe svi relevantni podaci. Za sufinanciranje pokaznih karata u proračunu je osigurano 300 tisuća kuna, dok će se sredstva za sufinanciranje knjiga osigurati rebalansom proračuna.

NGL Vinka Švoba

NOVI VINODOLSKI – Mi smo antifašisti, ali ne samo prigodničarski onda kada je to u modi, kao ovih predizbornih dana. Mi vam nudimo rad i znoj, a i ponešto znanja u upravljanju, ne vladanju Gradom i gradskim službama, na zadovoljstvo svih građana, bez obzira na boju i sastav krvnih zrnaca. Mi smo ljudi koji znaju raspravljati o raznim temama bez vrijeđanja onih koji misle drukčije od nas – naveli su članovi Nezavisne gradske liste Vinka Švoba u svom predizbornom proglasu građanima Novog Vinodolskog.
Kažu da nisu »goli kuhari« koji u ove predizborne dane nude obroke kakve većina građana sebi ne može priuštiti iz svojih prihoda, »kojima su oni kumovali ili ih čak utvrdili« – naveli su novljanski članovi Nezavisne gradske liste Vinka Švoba.

Skip to content