Novosti


Svečano uručeni ugovori udrugama koje djeluju u Novom Vinodolskom

Danas su u Gradskoj vijećnici Grada Novog Vinodolskog uručeni ugovori o sufinanciranju programa i projekata koje udruge provode u 2024. godini, i to one iz područja sporta i tehničke kulture, socijale, zdravstva i ostalih područja, kao i ugovori o manifestacijama koje te iste udruge provode.

Gradonačelnik Novog Vinodolskog Tomislav Cvitković uručio je ugovore iz područja športa i tehničke kulture, socijale, zdravstva i ostalih područja kao i manifestacija koje provode udruge dok je 12 ugovora iz područja kulture uručio ravnatelj Centra za kulturu Grada Novog Vinodolskog Mario Butorac. Ukupno su dodijeljena 54 ugovora.

Gradonačelnik Cvitković zahvalio je udrugama na njihovom angažmanu te Istaknuo kako je u današnje vrijeme, uz brojne obaveze i ubrzani stil života teško pronaći vrijeme za volontiranje i upravo iz tih razloga osobito je zahvalan svakom pojedincu koji svojim radom kroz udruge doprinosi sadržaju i kvaliteti društvenog života u našem gradu.

“Grad je u Proračunu osigurao 745 tisuća eura. Putem ovog javnog poziva dodjeljeno je 308 tisuća eura. Valja pridodati i sredstva koja se dodjeljuju izravno udrugama (UDRUGA ZA POMOĆ U KUĆI, DVD SAN MARINO, GRADSKO DRUŠTVO CRVENOG KRIŽA, HGSS RIJEKA, UDRUŽENJE OBRTNIKA, UDRUGA PČELARA) u ukupnom iznosu od 437 tisuća eura.” istaknuo je Cvitković

 

Skip to content