Novosti


TURNIR ODBOJKA NA PIJESKU “NOVI BEACH VOLLEY2015”

 aaaaaaaaaaaaa

Na Gradskoj plaži Lišanj u Novom Vinodolskom održan je 27. lipnja prvi turnir u odbojci na pijesku “NoviBeachVolley2015”  u organizaciji Grada Novog Vinodolskog te uz pokroviteljstvo tvrtke Novi fortis d.o.o.
Na turnir se prijavilo 16 ekipa (Novi Vinodolski, Rijeka, Ogulin, Zagreb, pa čak i dvije ekipe iz BiH i Belgije) koje su bile podijeljene u 4 grupe, a od kojih su se dvije plasirale u četvrtfinale.
 
Parovi četvrtfinala su bili:
1. “Urnaut” (Belgija) – “Fudbaleri” (Novi Vinodolski), pobjeda belgijske ekipe rezultatom 2-0 u setovima;
2. “Maša i medvjed” (Novi Vinodolski) – “BMK” (Rijeka), pobjeda ekipe “Maša i medvjed 2-0 u setovima;
3. “Šamo i Kriška” ( Novi Vinodolski) – “Fiumanke” (Rijeka), pobjeda domaće ekipe 2-0 u setovima;
4. “Oldtimeri” (Ogulin) – “Protivnici” (BiH/Zg); pobjeda ekipe iz Ogulina 2-0 u setovima.
 
pob
 
POLUFINALISTI
 
Polufinale je bilo između ekipa “Urnaut” i “Maša i medvjed” , gdje je u napetoj borbi uz rezultat 24-22 u prvom setu i 21-16 u drugom setu pobjedu odnijela domaća ekipa u kojoj je nastupila poznata hrvatska odbojkašica Katarina Pilepić, inače Novljanka.
Drugo polufinale između “Šamo i Kriška” i “Oldtimeri” završilo je također tijesnom pobjedom domaće ekipe rezultatom 2-1 u setovima.
 
pob2
 
POBJEDNICI KATARINA PILEPIĆ I IVAN TOMLJANOVIĆ
 
Treće mjesto osvojio je belgijski par “Urnaut” pobjedom nad ekipom “Oldtimeri” iz Ogulina rezultatom 2-0 u setovima, dok je u finalu tijesna borba između dvije domaće ekipe “Maša i medvjed” (par Ivan Tomljanović/ Katarina Pilepić) i “Šamo i Kriška” (par Dario Krišković/ Matej Šamanić) pripala ekipi “Maša i medvjed” rezultatom 2-1 u setovima.
 

Skip to content