Novosti


U GRADSKOJ VIJEĆNICI SVEČANO POTPISANI UGOVORI O SUFINANCIRANJU PROGRAMA I PROJEKATA UDRUGA U 2016. GODINI

U Gradskoj vijećnici Novog Vinodolskog svečano su potpisani ugovori o sufinanicranju programa i projekata koje provode udruge na području Grada Novog Vinodolskog u 2016. godini. Ugovore su potpisali u ime Grada Novog Vinodolskog Velimir Piškulić, zamjenik gradonačelnika koji obnaša dužnost gradonačelnika i predstavnici udruga s područja Grada, a za udruge u kulturi potpis je dao Mario Butorac, ravnatelj Centra za kulturu Grada Novog Vinodolskog.

ugovori2

Financiranje i sufinanciranje udruga provodi se na osnovi Godišnjeg plana raspisivanja natječaja/javnih poziva u 2016. godini za financiranje programa i projekata od interesa za opće dobro koje provode udruge na području Grada Novog Vinodolskog sukladno programima javnih potreba u sportu i tehničkoj kulturi, kulturi, socijalnoj i zdravstvenoj skrbi. Grad Novi Vinodolski iz proračuna za 2016. godinu financira i sufinacira više od 40 programa i projekata s 1.270.000 kuna. 

ugovori3

Financiraju se programi i projekti u područjima: sporta i tehničke kulture, kulture, sportskih manifestacija, socijalne skrbi i humanitarne djelatnosti, promicanja prava osoba s invaliditetom i djece s teškoćama u razvoju, prevencije borbe protiv svih oblika ovisnosti, udruga proisteklih iz Domovinskog rata te dugih područja od interesa za opće dobro. (Foto: Tomislav Cvitković)

 

Skip to content